Marina Eiland

Hej og velkommen til min blog! 

Jeg hedder Marina Eiland er 30 år og bor med min elskede mand Christian i vores dejlige hus med have i Sorgenfri i Nordsjælland.

Her kommer jeg til at dele ud af det jeg holder aller mest af at lave. Om det er i køkkenet, haven, rejse eller andre oplevelser. Men lad mig være ærlig. Der kommer klart til at være overvægt af opskrifter. Så jeg ikke selv bliver overvægtig, forsøger jeg også at finde på sundere alternativer i det søde køkken, men jeg er en sucker for sukkerholdigt bagværk. 

Du er velkommen til at lade dig inspirere af de forskellige indlæg på bloggen, det er derfor den er her. Men vær venlig at linke til min blog. Billederne tilhører mig og brug af dem vil være brud på ophavsretten. 

Rigtig god fornøjelse!

 

Proteinvafler

Velkommen til min blog og mit aller første indlæg!
Bloggen har været længe undervejs i mine tanker og nu er den endelig en realitet. Jeg håber, at I vil følge med og lade jer inspirere. 

 

Selvom kalenderen siger, at vi er gået ind i den første forårsmåned, synes vejret ikke at være helt enig. Det indbyder stadig til indehygge i stearinlysenes skær med en plaid og en kop varm te. Men hvis der ikke skal udvikles ekstra polstring, og man ikke har lyst til at beholde vinterens sweater på gennem sommeren (selvom den danske sommer sandsynligvis byder det) må der tyes til lidt sundere bagværk end det traditionelle. Jeg har derfor udviklet en opskrift på proteinvafler, som man kan spise med lidt bedre samvittighed. Den indeholder nemlig hverken mel eller raffineret sukker. 

Portionen giver 4-5 vafler.

Ingredienser

2
modne bananer
2
spsk
vaniljeproteinpulver
2
tsk
Fiber Husk (loppefrøskaller)
4
æg

Fremgangsmåde

Start med at tænde for dit vaffeljern, så det er klar så snart dejen er færdig. Dejen har nemlig ikke godt af at stå, da den så vil tykne (for meget) på grund af Husken. Det er IKKE en løsning at fortynde dejen med vand. Tro mig. Har prøvet det og dejen opførte sig meget mærkeligt og ville ikke rigtig samle sig. 

Du starter med skralde bananerne og blende dem. Jeg bruger en stavblender nede i den skål jeg vil lave dejen i. Du kan med fordel bruge MEGET modne bananer. Faktisk overmodne....godt med brune pletter på skralden. Jo mere modne desto sødere er bananerne, hvilket vi gerne vil have, idet bananerne er det eneste, der søder i opskriften. 

Herefter putter du vaniljeproteinpulveret og Fiber Husk i og blander godt med et piskeris. 

Tilsidst røres æggene godt ud i massen. 

Nu er dejen klar til at blive hældt på et smørsprayet vaffeljern. 

Server proteinvaflerne straks med din yndlingsvariant af skyr og friske bær. 

 

Bonusinfo

Disse vafler bliver ikke sprøde som gammeldags vafler, men bliver heller ikke "æggede" som sundere alternativer ofte bliver. 
Du kan nemt variere smagen i disse vafler. Bare udskift vaniljeproteinpulveret med det du godt kan lide. Jeg har med stor succes bagt dem med chokoladeproteinpulver og cookieproteinpulver. 

Velbekomme!

Navn*
E-mail*
Website
Kommentar*
Kommentér