Marina Eiland

Hej og velkommen til min blog! 

Jeg hedder Marina Eiland er 30 år og bor med min elskede mand Christian i vores dejlige hus med have i Sorgenfri i Nordsjælland.

Her kommer jeg til at dele ud af det jeg holder aller mest af at lave. Om det er i køkkenet, haven, rejse eller andre oplevelser. Men lad mig være ærlig. Der kommer klart til at være overvægt af opskrifter. Så jeg ikke selv bliver overvægtig, forsøger jeg også at finde på sundere alternativer i det søde køkken, men jeg er en sucker for sukkerholdigt bagværk. 

Du er velkommen til at lade dig inspirere af de forskellige indlæg på bloggen, det er derfor den er her. Men vær venlig at linke til min blog. Billederne tilhører mig og brug af dem vil være brud på ophavsretten. 

Rigtig god fornøjelse!

 

Æggemuffins

Æggemuffins med spinat og skinke

Her kommer et bud på en sund, nem og lækker frokost eller mellemmåltid. Rig på protein og mætter godt. Æggemuffins smager som en omelet, men er langt mere handy at tage med på farten. Du kan putte lige præcis det i du har lyst til af grøntsager og kød. En ideel måde at tømme køleskabet på.
Desuden tager de ingen tid at bikse sammen. 

Portionen giver 12 stk. 

Ingredienser

200
g
spinat (optøet og knuget fri for vand)
200
g
skinkestrimler
4
spsk.
hytteost
6
æg
salt og peber
evt. lidt revet mozzarella på toppen

Fremgangsmåde

Start med at tænde for ovnen på 200 grader alm. ovn.

Bland spinat og skinke sammen i en skål.
Tilsæt hytteost og æg.
Krydder med salt og peber efter behag. 

Fyld derefter massen i muffinsforme.
Slut eventuelt af med et drys af revet mozzarella på toppen.

Æggemuffinsene bages herefter midt i ovnen i ca. 30 min. til de har fået en let gylden farve. 

Bonusinfo

Almindelige papirmuffinsforme harmonerer ikke særlig godt med den våde æggemasse, som vil sætte sig fast. Jeg bruger de muffinsforme, der har en ekstra fedtafvisende overflade. Du kan helt sikkert også anvende forme af silikone. 

Velbekomme!

Navn*
E-mail*
Website
Kommentar*
Kommentér