Marina Eiland

Hej og velkommen til min blog! 

Jeg hedder Marina Eiland er 30 år og bor med min elskede mand Christian i vores dejlige hus med have i Sorgenfri i Nordsjælland.

Her kommer jeg til at dele ud af det jeg holder aller mest af at lave. Om det er i køkkenet, haven, rejse eller andre oplevelser. Men lad mig være ærlig. Der kommer klart til at være overvægt af opskrifter. Så jeg ikke selv bliver overvægtig, forsøger jeg også at finde på sundere alternativer i det søde køkken, men jeg er en sucker for sukkerholdigt bagværk. 

Du er velkommen til at lade dig inspirere af de forskellige indlæg på bloggen, det er derfor den er her. Men vær venlig at linke til min blog. Billederne tilhører mig og brug af dem vil være brud på ophavsretten. 

Rigtig god fornøjelse!

 

Tzatziki på skyr

Foråret er endelig kommet! Faktisk lader det til, at vi er sprunget direkte til sommeren. 
I dette dejlige solskinsvejr får man helt lyst til sommermad. Derfor synes jeg, at I skal have min opskrift på tzatziki. Den er lavet på skyr og er derfor lidt mere kalorielet end den traditionelle og indeholder oven i hatten flere proteiner. 

Tzatzikien er super let at lave, og det tager ikke mere end et par minutter. Jeg laver den normalt på slump, men jeg har prøvet at finde frem til nogle mål. 
Opskriften rækker til to personer. 

Ingredienser

1/2
agurk (ca. 170 g.)
1
fed
hvidløg (stort)
5
spsk.
skyr (ca. 300 g.)

Smages til med:

salt
peber
citronsaft

Fremgangsmåde

Agurken vaskes og rives på den grove side af et rivejern. 
Den revne agurk knuges fri for det værste væde. Ellers bliver dressingen for sjasket. 

Et stort fed hvidløg pilles og presses ned i en skål til den revne agurk. 
Ca. 5 spsk. skyr naturel tilsættes, og der røres godt rundt. 

Til sidst smages tzatzikien til med salt, peber og citronsaft. 

Super nemt og hurtigt. 

Servér!

Bonusinfo

Agurken skal efter min mening rives groft. Ellers bliver den nærmere til en mos. 
Nyd den sommerlige tzatziki til grillmaden eller til at pifte ethvert måltid op. 

Velbekomme!

Navn*
E-mail*
Website
Kommentar*
Kommentér