Marina Eiland

Hej og velkommen til min blog! 

Jeg hedder Marina Eiland er 30 år og bor med min elskede mand Christian i vores dejlige hus med have i Sorgenfri i Nordsjælland.

Her kommer jeg til at dele ud af det jeg holder aller mest af at lave. Om det er i køkkenet, haven, rejse eller andre oplevelser. Men lad mig være ærlig. Der kommer klart til at være overvægt af opskrifter. Så jeg ikke selv bliver overvægtig, forsøger jeg også at finde på sundere alternativer i det søde køkken, men jeg er en sucker for sukkerholdigt bagværk. 

Du er velkommen til at lade dig inspirere af de forskellige indlæg på bloggen, det er derfor den er her. Men vær venlig at linke til min blog. Billederne tilhører mig og brug af dem vil være brud på ophavsretten. 

Rigtig god fornøjelse!

 

Hvem står bag denne blog?

I mit pas står der Marina Alexandra Normann Eiland og jeg er fra 1988.
Privat bor jeg sammen med min elskede mand Christian i vores dejlige hus med have i Sorgenfri i Nordsjælland.

Dette er min blog, hvor jeg vil udfolde min kreativitet! Jeg elsker nemlig at stå i køkkenet. Særligt elsker jeg at bage kager og pynte dem. Derudover holder jeg meget af at have projekter i hus og have samt at lave blomsterdekorationer. Jeg elsker også ting udenfor hjemmets fire vægge. At opleve nye ting sammen med min mand på rejser og madoplevelser. Alt sammen elsker jeg at fotografere!


Lidt mere om mig...

Jeg er oprindelig uddannet jurist fra Københavns Universitet, men har skiftet spor for at kunne udfolde min kreativitet. Jeg elsker digitale medier og har fundet min passion indenfor digital markedsføring. Det motiverer mig at producere og optimere indhold, så det taler til mennesker og får dem til at engagere sig i et produkt. Jeg føler stærkt for brugervenlighed, da det ligger mig meget på sinde, at brugeren skal have den gode oplevelse, jeg også selv ville forvente. Jeg interesserer mig meget for de sociale medier, særligt Instagram, samt blogverden og benytter CMS-systemer, som Umbraco og WordPress, ifm. konsulentarbejde og fritidsprojekter som denne blog. 

Eksempler på konsulentarbejde kan ses her:

Jeg drømmer om et fuldtidsarbejde indenfor dette felt!


Ekstra guldkorn om mig...

I min egenskab af at være særlig sensitiv, er jeg rigtig god til at fornemme, hvordan mennesker omkring mig har det. Jeg er derfor god til at indgå i teams og til at have kontakt med andre mennesker. 

Ud over at udfolde mig kreativt i hus og have, holder jeg af musik og sang, bøger, film, naturen og ældre kunst. Derudover holder jeg mig sund gennem en sund kost og så dyrker jeg motion i form af løb, styrketræning, boksning og yoga. 


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig angående noget konsulentarbejde eller måske har et tilbud om et fuldtidsarbejde, kan du skrive til mig på: mail@marinaeiland.dk

Kærlige hilsener
Marina